Szilárd samponok és tusfürdők: egy fenntartható alternatíva

A szilárd termékek könnyebbek és kevesebb helyet is foglalnak el, mint műanyag társaik. Nemcsak alacsonyabb a széndioxid-kibocsátásuk a gyártás során, hanem kényelmesen betehetjük őket a sporttáskánkba vagy akár magunkkal is vihetjük az utazásaink során.

Miért jelentenek jó alternatívát a szilárd samponok és tusfürdők a folyékony termékek helyett?   

Egy olyan világban, ahol minél jobban próbáljuk lecsökkenteni a műanyag felhasználást, gondoltál már arra, hogy a haj-, arc- és testápolás során szilárd termékek használatára válts? Összetételükben és csomagolásukban teljesen műanyagmentesek, és kiváló teljesítményt nyújtanak a folyékony termékekhez hasonlóan.

A N.A.E. termékválasztékában szilárd samponok, tusfürdők és arctisztító szappanok találhatók. 100%-ban természetes eredetű összetevőkből készülnek, amelynek legalább 36%-a biogazdálkodásból származik. Nem tartalmaznak szilikont és mesterséges színezéket; a formula csökkentett vízfelhasználással készült; és a műanyag flakonokhoz képest a csomagolás előállításához szükséges energia 1/20-át fogyasztják.

Kényeztesd, simítsd ki és ápold a hajad 

Bathroom scene, woman washing hair under running water, back to camera, hands massaging in shampoo, white tiles in background

A N.A.E. szilárd samponok elérhetők száraz, zsíros és normál hajra – mind vegán formulával és 100%-ban műanyag mentesen. A gazdag hab kényezteti, kisimítja és ápolja, hatékonyan tisztítja a hajat természetes fényt hagyva maga után anélkül, hogy lelapítaná. Miután benedvesítetted a hajad, helyezd közvetlenül rá a szilárd sampont, vagy készíts dús habot a kezeid között, és lefelé haladva a hajhagymáktól finoman dolgozd be a hajba.

Száraz hajad regenerálásához, használd a Riparazione szilárd sampont, merülj el az ikonikus olasz olívaolaj és bazsalikom lágy illatában. Az antioxidánsokban, E-vitaminban gazdag és polifenolokkal dúsított olívaolaj segít regenerálni a sérült hajat.

Ha zsíros a hajad, próbáld ki az Equilibrio szilárd sampont. Friss, gyógynövényes illata olyan, mintha sétálnál az olasz tengerparton, és megéreznéd hajadon a hűvös szellőt. A mentol felfrissíti a fejbőrt és segít megakadályozni a korpásodást, míg a menta egész nap segít frissen tartani a hajat.

Normál haj esetén használd a Semplicità szilárd sampont – illata olyan, mintha vennél egy mély lélegzetet egy mezőn. A levendula lágy illatával természetes hajápolóként szolgál miközben a hajat ragyogóvá és puhává varázsolja. A formula bio rizs kivonatot is tartalmaz, ami selymessé, erősebbé és fényesebbé teszi a hajat.

Természetes hidratálás és védelem a bőr számára

Cropped photo of woman in white bathtub, knees up out of white foam, soapy heart drawn on thigh

Freschezza frissítő szilárd tusfürdőnk teljesen növényi szappanok, amelyek szerves bio olajokból készült, és jojobaolajból származó természetes hidratálóval dúsított. Tiszteletben tartva és kiegyensúlyozva a bőr természetes hidratáltságát és megvédve a bőrgátat, gazdag és krémes habbá alakul át és kisimítja, kényezteti és hidratálja a bőrt.

Végül, de nem utolsó sorban a minden bőrtípusra alkalmas Purezza arctisztító szappan gyengéden tisztít anélkül, hogy kiszárítaná az arcbőrt. A bio damaszkuszi rózsavíz megnyugtatja a bőr minden érzékenységét.

Szilárd termékek: gyengéd és gazdaságos

N.A.E. solid shampoo bars in packaging, one unpacked, white pestle and mortar top right

A N.A.E. szilárd termékei fenntarthatóak, hatékonyak és kíméletesek a bőrhöz – és a pénztárcádhoz is! Átlagosan 1 szilárd sampon 2 darab 250 ml-es folyékony samponnak, 1 szilárd tusfürdő 3 darab 200 ml-es flakonos tusfürdőnek és 1 arctisztító szappan pedig 2 darab 150 ml-es arctisztító gélnek felel meg.

Élvezd hát a N.A.E. szilárd termékei által kínált lágy, természetes élményt, miközben kíméletesek a bőrödhöz, a pénztárcádhoz és ami a legfontosabb, a környezethez is

Történetek, amiket szeretne