CIAO!

Tudj meg rólunk
még többet

A N.A.E. Naturale Antica Erboristeria egy autentikus bio szépségápolási márka, amelynek gyökerei az olasz gyógynövénytanból erednek.

Az Olaszországban már évtizedek óta ismert Antica Erboristeria olasz márkát 1979-ben alapították, a testápolás minden területére kínálja termékeit. Már a kezdetek óta magas minőséget és megbízható termékeket nyújt az egész család számára.

Gyógynövénytani szaktudásának és kutatásainak köszönhetően az Antica Erboresteria márka mindig is arra törekedett, hogy minden egyéni szükségletet kielégítsen, alaposan válogatott gyógynövények és természetes összetevők segítségével.

Olaszország - a finom illatok, a lélegzetelállító természet, és a művészet szeretete - mindig is egy különleges életstílushoz kapcsolódott. A “La Bella Vita" életérzés, amikor csak azt csinálod, ami a legjobb neked. Az olasz természet telis-tele van igazi kincsekkel és az olasz szépség titkai évszázadok óta generációról-generációra szállnak az olasz hölgyek körében.

A N.A.E. Naturale Antica Erboristeria termékei által felfedi ezeket az olasz szépség ihlette titkokat.

Az ősi olasz gyógynövények hagyományait és a szépségápolási recepteket ünnepelve, ápoló formuláinkat kifinomult bio összetevők egyedi egyvelege teszi különlegessé minimum 97%-osan természetes összetevőkkel. Minden termékünk minősített bio termék és vegán.
A termékek kifinomult illata tökéletesen érzékelteti termékeink olasz eredetét.

ÖSSZETEVŐINK
 

A gyógynövénytanból nyert inspirációk által formuláink szenvedélyes egyedi keveredése az olasz bujaság ihlette bio összetevőkkel.

MANIFESTO

Szépség

Az ősi olasz gyógynövények hagyományait és szépségápolási receptjeit ünnepelve, ápoló formuláinkat kifinomult bio összetevők egyedi egyvelege teszi különlegessé.

Bio

Minden termékünk COSMOS Organic tanúsítvánnyal van ellátva az Ecocert Greenlife által a COSMOS Standardnak megfelelően és min. 95%-ban természetes összetevőket tartalmaznak, továbbá min. 20%-ban ökológiai gazdálkodásból kell származniuk (kivétel: a kiöblíthető termékek, ahol min. 10%), más összetevők nem haladhatják meg a teljes termék 5%-át.

Hagyományaink

A gyógynövénytanból nyert inspirációk által formuláink szenvedélyes egyedi keveredése az olasz bujaság ihlette bio összetevőkkel.

Vegán

Minden formulánk VEGÁN, azaz nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, származékokat.

COSMOS ORGANIC TANÚSÍTVÁNNYAL ELLÁTVA

INSPIRÁLÓDJ VELÜNK