FENNTARTHATÓ SZILÁRD TERMÉKEINK

Olasz módra.

 

Szilárd termékeink alapját a természet ihlette szépségtitkok és az autentikus olasz herbalizmus alkotja. Fenntartható alternatíva a hagyományos műanyag csomagolással szemben. Minden egyes formulánk a bio összetevők egyedi egyvelegével jön létre, minimum 99%-ban természetes összetevőket tartalmaznak. Csomagolásuk műanyagmentes és biológiailag lebomló, valamint kis méretük miatt utazóbarát.

SZILÁRD SAMPON

A N.A.E. szilárd sampon mindent megad a hajadnak, amire csak szüksége van, hogy egészséges és ragyogó kinézetű legyen. Különböző előnyeivel és Olaszország ihlette összetevőivel a kényeztető és ápoló formuláink hatékonyan tisztítják a hajat anélkül, hogy elnehezítenék azt.

SZILÁRD TUSFÜRDŐ

A N.A.E. szilárd tusfürdők az olasz hagyományokat és a hatékony szépség titkokat idézik, miközben kényzetetik bőrödet. Olaszország ihlette kifinomult illatokkal a szilárd termékeink puha és kényeztető élményt nyújtanak a gazdag és krémes habnak köszönhetően.

GYENGÉD ARCTISZTÍTÓ SZAPPAN

A N.A.E. arctisztító szappan bio damaszkuszi rózsavízzel és aloe vera kivonattal visszafogott virágos illatával, minden bőrtípusra használható. A gazdag és gyengéd hab könnyedén távolítja el a szennyeződéseket és tisztítja meg az arcbőrt anélkül, hogy kiszárítaná azt.

TERMÉKKÍNÁLATUNK

Minden egyes termékcsaládunk egy-egy bio összetevőn alapul.

ARCÁPOLÁS

TESTÁPOLÁS

UNIVERZÁLIS KRÉM

INSPIRÁLÓDJ VELÜNK