BELLEZZA

Tisztító erő

 
Mi a legjobb mód a tisztításra? Milyen termék a legjobb a bőrtípusodnak? Hogyan is kellene használnod? Megmutatunk minden hatásos sminkeltávolítási és arctisztító módszert.

Mi a legjobb mód a pórusok tisztítására a bőrtípusodnak megfelelően, hogy pompás eredményt érj el? Használj fenntartható arctisztító terméket a tiszta és ápolt bőrért.

Tiszta döntések

Gélek, szappanok, tejek, tisztítók, tonikok….letörölni? lemosni ?

Ha sminket, napvédőt vagy nappali krémet viselsz, vagy esetleg nyüzsgő városban élsz, a legjobb döntés minden este megtisztítani az arcbőrt. Szabadítsd meg a bőröd a nemkívánt szennyeződésektől lágy, természetes tisztító formulákkal, hogy megelőzd a pórusok eltömődését, a pattanások kialakulását és az irritációt.

A reggeli arctisztítás tökéletes módja annak, hogy felfrissítsd magad alvás után.

Mivel az arctisztítás mindennapi rituálé, a termékeknek és a módszereknek lágynak és kíméletesnek kell lennie a bőrödhöz és a környezethez is.

Száraz vagy érzékeny arcbőr

Ha úgy érzed, hogy a bőrödet vízbe kell áztatni, hogy igazán tisztának érezd vedd figyelembe azt, hogy a víz önmagában nem elég ahhoz, hogy feloldd a faggyúkat, és alaposan megtisztítsd az arcod, ezért kombinálnod kell tisztító összetevőkkel. A természetes olajoktól nem szükséges megtisztítani az arcod. Használj tápláló és regeneráló formulákat.

A tisztító gélek nedves bőrre is felvihetők és egy lágy habos masszázs után lemoshatók. Mosakodj meg hideg vízzel reggel, hogy felfrissülj, vagy használj meleg vizet esténként, a kényelem és relaxáció érdekében.

A micellás víz jó alternatíva az olajos és kombinált bőr alapos tisztítására vagy a smink eltávolítására. A formula lágy vízben oldott olajmolekulái eltávolítják a szennyeződést a bőrről.

Nincs szükség leöblíteni, így utazás során is hasznos. Vidd fel a micellás vizet egy mosható, újrahasznosítható korongra, majd mosd le vele az arcod. Töröld át a bőröd és kész is vagy!

Hagyd az olajos bőrt lélegezni éjszakára, hogy visszaálljon a természetes egyensúlyba. Kombinált bőrre használj lágy hidratálót a szárazabb területekre.

 Tanácsok a helyes arctisztításhoz

  • Az arcod körülbelül 40 izomból áll- a masszázs segít oldani a feszültséget! Miközben felviszed az arckrémet, habot vagy gélt, csukd be a szemeid és az ujjbegyeiddel körkörösen masszírozd a halántékod és a homlokod. Finoman simítsd végig az ujjaiddal az orrod egyik oldalát felfelé és oldalra, egészen az arccsontig.

 

  • Ne felejtsd el megtisztítani a szemödököd, a fülcimpád, az orrcimpád környékét és az állad alatti területet.

 

  • Próbáld ki a saját DIY radírodat. Keverj össze cukrot tisztító zselével, vagy finoman töröld le a tisztító tejet muszlin ronggyal.

Egy rózsa csókja

A természetes damaszkuszi rózsavíz a N.A.E tisztító termékeiben nem csak komfortos és regenerált érzést nyújtanak bőrödnek tisztítás után, gyengéd rózsaillatának köszönhetően felemelő és pihentető érzést nyújt, így jól indul vele az éjjel és nappal is!

Történetek, amiket szeretne