TESTÁPOLÁS

Olasz módra.

 

Testápolási termékeink alapját a természet ihlette szépségtitkok és az autentikus olasz herbalizmus egyedi illatvilága alkotja.Minden egyes formulánk a bio összetevők egyedi egyvelegével jön létre és 97%-ban természetes összetevőket tartalmaznak.

FRISSÍTŐ

Frissítő Freschezza testápolási termékcsaládunk egy élénkítő reggeli sétára emlékeztet Olaszország egyik luxus kertjében. Miközben csokorba szedjük a frissen vágott gyógynövényeket, melyek illata élénkítő és kristálytiszta. Bio kakukkfűlevél és rozmaring kivonat finom keveredése alkotja.

HIDRATÁLÓ

Hidratáló Idratazione testápolási termékcsaládunk relaxáló pihenést idéz egy fügefa alatt az olasz napsütésben. Merülj el az édes illatkavalkádban, ami körbevesz! Bio füge és hibiszkusz kivonat keveredésével.

ILLATSEMLEGES

Delicatezza testápolási termékcsaládunk egy selyemgubónyi puha ápolás az érzékeny bőrnek. Az illatsemleges termékek figyelembe veszik a bőr igényeit, miközben gyengéden ápolják azt. Bio narancsvirág és aloe vera kivonat gyengéd keveredésével jön létre.

UNIVERZÁLIS KRÉM

Az univerzális krém a bio olívaolaj minden szépségerejét tartalmazza, a puha, hosszan tartóan hidratált és védő hatást nyújt tetőtől-talpig.


Tökéletes választás az egész család számára (3 éves kortól).

további részletek

master-universal-cream-750x497
Bellezza-1
Bellezza

 

Szilárd samponok és tusfürdők: egy fenntartható alternatíva

A szilárd termékek könnyebbek és kevesebb helyet is foglalnak el, mint műanyag társaik. Nemcsak …

hu-bellezza2
Bellezza
 

Így őrizheted meg arcbőröd fiatalos kinézetét

Fedezd fel tippjeinket, hogy bőröd hosszabb ideig fiatalos maradhasson. A természetes …

INSPIRÁLÓDJ VELÜNK