MI A BIOGAZDÁLKODÁST VÁLASZTJUK

Ahhoz, hogy hasznosítani tudjuk a természet nagylelkűségét, elsőként meg kell őrizzük. Ez a meghatározó irányelv, amely utat mutat a biogazdálkodás számára - egy termelési módszer, tiszteli a biológiai sokszínűséget, akárcsak a talaj, a levegő és a víz minőségét, végső soron pedig az embereket és a vadvilágot.


Azáltal, hogy biogazdálkodást választunk olyan termelési módokat támogatunk, amelyek során nem használnak GMO-kat, kémiai műtrágyát és szintetikus rovarírtókat. A mezőgazdaság olyan formáit támogatjuk, melyek természetes és hagyományos módszerekre támaszkodnak, például a ragadozó rovarok használata és a komposztálás.


Hiszen, ami a Föld számára jó, az jó a szervezet számára is. Ezért úgy döntöttünk, hogy az Ecocert tanúsítványnak, pontosabban a Cosmos Organic standardnak megfelelő termékeket fejlesztünk. Ez garantálja, hogy termékekik természetes összetételűek (minimum 95%), és ennek legalább 20%-a biogazdálkodásból származik. Nem tartoznak ide a a szintetikus parfümök, mesterséges színezékek, parabék, szilikon, alkohol és ásványi olajok.

INSPIRÁLÓDJ VELÜNK