BELLEZZA

Szilárd samponok és tusfürdők: egy fenntartható alternatíva

 
A szilárd termékek könnyebbek és kevesebb helyet is foglalnak el, mint műanyag társaik. Nemcsak alacsonyabb a széndioxid-kibocsátásuk a gyártás során, hanem kényelmesen betehetjük őket a sporttáskánkba vagy akár magunkkal is vihetjük az utazásaink során.
Miért jelentenek jó alternatívát a szilárd samponok és tusfürdők a folyékony termékek helyett?


Egy olyan világban, ahol minél jobban próbáljuk lecsökkenteni a műanyag felhasználást, gondoltál már arra, hogy a haj-, arc- és testápolás során szilárd termékek használatára válts? Összetételükben és csomagolásukban teljesen műanyagmentesek, és kiváló teljesítményt nyújtanak a folyékony termékekhez hasonlóan.

A N.A.E. termékválasztékában szilárd samponok, tusfürdők és arctisztító szappanok találhatók. 100%-ban természetes eredetű összetevőkből készülnek, amelynek legalább 36%-a biogazdálkodásból származik. Nem tartalmaznak szilikont és mesterséges színezéket; a formula csökkentett vízfelhasználással készült; és a műanyag flakonokhoz képest a csomagolás előállításához szükséges energia 1/20-át fogyasztják.

Kényeztesd, simítsd ki és ápold a hajad

A N.A.E. szilárd samponok elérhetők száraz, zsíros és normál hajra – mind vegán formulával és 100%-ban műanyag mentesen. A gazdag hab kényezteti, kisimítja és ápolja, hatékonyan tisztítja a hajat természetes fényt hagyva maga után anélkül, hogy lelapítaná. Miután benedvesítetted a hajad, helyezd közvetlenül rá a szilárd sampont, vagy készíts dús habot a kezeid között, és lefelé haladva a hajhagymáktól finoman dolgozd be a hajba.

Száraz hajad regenerálásához, használd a Riparazione szilárd sampont, merülj el az ikonikus olasz olívaolaj és bazsalikom lágy illatában. Az antioxidánsokban, E-vitaminban gazdag és polifenolokkal dúsított olívaolaj segít regenerálni a sérült hajat.

Ha zsíros a hajad, próbáld ki az Equilibrio szilárd sampont. Friss, gyógynövényes illata olyan, mintha sétálnál az olasz tengerparton, és megéreznéd hajadon a hűvös szellőt. A mentol felfrissíti a fejbőrt és segít megakadályozni a korpásodást, míg a menta egész nap segít frissen tartani a hajat.

Normál haj esetén használd a Semplicità szilárd sampont – illata olyan, mintha vennél egy mély lélegzetet egy mezőn. A levendula lágy illatával természetes hajápolóként szolgál miközben a hajat ragyogóvá és puhává varázsolja. A formula bio rizs kivonatot is tartalmaz, ami selymessé, erősebbé és fényesebbé teszi a hajat.

Természetes hidratálás és védelem a bőr számára

Freschezza frissítő szilárd tusfürdőnk teljesen növényi szappanok, amelyek szerves bio olajokból készült, és jojobaolajból származó természetes hidratálóval dúsított. Tiszteletben tartva és kiegyensúlyozva a bőr természetes hidratáltságát és megvédve a bőrgátat, gazdag és krémes habbá alakul át és kisimítja, kényezteti és hidratálja a bőrt.

Végül, de nem utolsó sorban a minden bőrtípusra alkalmas Purezza arctisztító szappan gyengéden tisztít anélkül, hogy kiszárítaná az arcbőrt. A bio damaszkuszi rózsavíz megnyugtatja a bőr minden érzékenységét.

Szilárd termékek: gyengéd és gazdaságos

A N.A.E. szilárd termékei fenntarthatóak, hatékonyak és kíméletesek a bőrhöz – és a pénztárcádhoz is! Átlagosan 1 szilárd sampon 2 darab 250 ml-es folyékony samponnak, 1 szilárd tusfürdő 3 darab 200 ml-es flakonos tusfürdőnek és 1 arctisztító szappan pedig 2 darab 150 ml-es arctisztító gélnek felel meg.

Élvezd hát a N.A.E. szilárd termékei által kínált lágy, természetes élményt, miközben kíméletesek a bőrödhöz, a pénztárcádhoz és ami a legfontosabb, a környezethez is