BELLEZZA

Így őrizheted meg arcbőröd fiatalos kinézetét



Fedezd fel tippjeinket, hogy bőröd hosszabb ideig fiatalos maradhasson. A természetes eredetű növényi olajok Olaszország legrégebbi és legjobban őrzött titkai közé tartoznak.
A fiatalos megjelenésű bőr titka? Természetes, bio olajok


Az ókori egyiptomiak, görögök és rómaiak is mind növényi olajokat használtak a szépségápolási szertartásaik során, még akár öregedésgátló hidratálóként is. Az egyiptomiak arra is használhatták, hogy megvédjék magukat a száraz sivatagi forróságtól.

Éjjel-nappal: természetesen fiatalos bőr

A reggeli és éjszakai arcápolási rutin megéri a rá fordított időt: azonnal változást fogsz tapasztalni az arcbőröd rugalmasságában és idővel látni fogod a bőrödön is az eredményét!

A N.A.E. Bellezza termékcsaládba tartozó öregedésgátló nappali arckrém segít megelőzni az arcbőr rugalmasságának elvesztését és puhává varázsolja az arcbőrt. Tisztítás után vidd fel az arcod és a nyakad területére. Az arckrém bio szőlőmagolajat és aloe vera kivonatot tartalmaz. Az E-vitaminban gazdag szőlőmagolaj jól ismert az erős antioxidáns és öregedésgátló tulajdonságairól.

A nappali arckrémünk társa, szintén a Bellezza termékcsaládunk tagja az öregedésgátló éjszakai arckrém bio aloe verával és tengeri sóvirággal, amelyet a mélyen hidratáló tulajdonsága miatt gyakran használnak éjszakai arckrémekben. Az éjszaka folyamán fejtik ki hatásukat és segítenek csökkenteni a ráncokat és megőrizni a bőr rugalmasságát a fiatalosabb megjelenés érdekében.

Fokozni a ragyogást és megnyugtatni a száraz bőrt

A N.A.E. Energia termékcsaládjának termékei is használhatóak felválta az öregedésgátló termékekkel a megfelelő hatás elérésének érdekében. Próbáld ki a bio szőlőmag- és napraforgóolaj nyugtató keverékét tartalmazó hidratáló nappali arckrémünket, hogy hidratáld és segíts megtartani bőröd rugalmasságát.

A tengerparti sóvirág és bio napraforgóolaj keverékét tartalmazó tápláló éjszakai arckrém táplálja az arcbőrt az egész éjszaka folyamán; fokozza a ragyogást és enyhíti a reggeli szárazságot.

Gyengéd és érzékeny bőrre a N.A.E. nyugtató nappali arckrém használatát javasoljuk, amely nyugtatja és hidratálja a száraz arcbőrt.

Ezek az természetesen erőteljes termékek, amelyek a természetes olajok és növényi kivonatok minden jóságát tartalmazzák, segítenek megfiatalítani az arcbőrödet és hosszabb ideig fiatalosnak maradni. Megosztod a titkot? Rajtad múlik!

Történetek, amiket szeretne